Πώς να αποτρέψετε τους κοριούς

Πώς να αποτρέψετε τους κοριούς

Οδηγός για τους  οικοδεσπότες  Airbnb

Οι κοριοί είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτά τα παράσιτα μπορεί να σας κοστίσουν χιλιάδες ευρώ σε ζημιές και να καταστρέψουν την καταχώρησή σας στην Airbnb. Κοριοί και η Airbnb απλά δεν τα  πάνε καλά μαζί. Αρχικά, ας σας παρουσιάσουμε αυτά τα δυσάρεστα μικρά παράσιτα…

Οι κοριοί είναι μικρά, ωοειδούς σχήματος, καφέ έντομα που ζουν από το αίμα ζώων ή ανθρώπων (φανταστείτε τους ως βαμπίρ για τους επισκέπτες της Airbnb ).

Μετά τη σίτιση, τα σώματα διογκώνονται και γίνονται λίγο πιο κόκκινα. Δεν πετούν, αλλά κινούνται πολύ γρήγορα και μπορούν να γεμίσουν και να μολύνουν το Airbnb σας. Είναι σημαντικό ότι τους αρέσει να κρύβονται σε ελατήρια, πλαίσια κρεβατιών και κεφαλάρια όπου μπορούν να βγουν τη νύχτα και να τραφούν από το ανθρώπινο αίμα.

Επειδή γνωρίζουμε ότι δεν θέλουμε αυτά τα μικρά ζωάκια να μένουν στα Airbnb σας χωρίς να πληρώνουν (απλά ένα αστείο), πρέπει να ξέρουμε πώς να τα αποτρέψουμε. Υπάρχει ένα σχέδιο 3 βημάτων για την πρόληψη των .

 Αρχικά, αγοράστε την  σωστή αδιάβροχη  προστατευτική θήκη στρώματος.

Δεύτερον, εγκαταστήστε την σωστά .

Τέλος, ρωτήστε  τους επαγγελματίες.

Σε όλα τα χρόνια που κατασκευάζουμε θήκες στρωμάτων, συμβουλεύουμε  πάντα τους πελάτες μας να αγοράζουν καλύμματα εναντίον των κοριών για το στρώμα, την βάση του στρώματος και τις μαξιλαροθήκες. Αυτά είναι καλύμματα με φερμουάρ κατασκευασμένα από ειδικά υφάσματα για να αποτρέψουν τους κοριούς να εισχωρήσουν στα στρώματα σας. Οι αδιάβροχες θήκες είναι μια αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης. Οι συστάσεις μας είναι:

Για μία οικονομική και αξιόπιστη λύση η Cotton Classic είναι η σωστή επιλογή για εσάς

Αν θέλετε μια πιο άνετη και αναβαθμισμένη αίσθηση απαλότητας οι θήκες απο ύφασμα Bamboo είναι αυτό που ζητάτε

Τέλος για τα πολυτελή καταλύματα Airbnb προτείνουμε την κορυφαία επιλογή που είναι οι θήκες απο Tencel

Οι κοριοί αποτελούν πραγματική απειλή για μια κερδοφόρα επιχείρηση, ιδιαίτερα για τους οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb, Vrbo κ.λπ.). Αφήνοντας κατά μέρος τις κακές κριτικές ή μια πιθανή αγωγή, οι οικοδεσπότες πρέπει να γνωρίζουν ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Ρωτήστε τον εαυτό σας, θα θέλατε μια κριτική που να δηλώνει ότι έχετε κοριούς. Μια καλύτερη ερώτηση, είναι ηθικά σωστό να κρατάτε έναν επισκέπτη στη μέση μιας μόλυνσης; Με τίποτα. Εξαιτίας αυτού, είναι συνετό να ακυρώσετε τυχόν κρατήσεις στο εγγύς μέλλον, ενώ οι κοριοί εξοντώνονται. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν χρειάζεται να ακυρώσετε κρατήσεις πολύ νωρίτερα, εάν μπορείτε εύλογα να απαλλαγείτε από όλες πριν από την άφιξη των επισκεπτών. Για να διευκρινιστεί, εάν έχετε κράτηση τον Δεκέμβριο, αλλά έχετε σφάλματα τον Ιούνιο, δεν χρειάζεται να ακυρώσετε την κράτηση. Λαμβάνοντας άμεσα μέτρα, θα πρέπει να είστε απαλλαγμένοι από κοριούς πριν από τότε!

Για να αποφύγετε μια μόλυνση, ακολουθεί μια λίστα που χρησιμεύει ως ανασκόπηση του τι πρέπει να κάνετε:

 Αγοράστε μια αδιάβροχη θήκη στρώματος και μαξιλαριών

Εκτελέστε βαθύ καθαρισμό κάθε 3-6 μήνες

Τώρα, γνωρίζετε πώς να αποτρέψετε τους κοριούς στο Airbnb σας.

Share this post

Comments (2)

  • Tree Mail Reply

    I just could not leave your web site before suggesting that I really enjoyed the standard information a person supply to your visitors Is gonna be again steadily in order to check up on new posts

    31 Δεκεμβρίου, 2023 at 9:41 πμ
  • Tree Email Reply

    I loved even more than you will get done right here. The picture is nice, and your writing is stylish, but you seem to be rushing through it, and I think you should give it again soon. I’ll probably do that again and again if you protect this walk.

    7 Ιανουαρίου, 2024 at 5:24 πμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *