Πως το φαινόμενο Tech Neck αλλάζει την σπονδυλική στήλη των παιδιών σας & την υγεία τους.

Πως το φαινόμενο Tech Neck αλλάζει την σπονδυλική στήλη των παιδιών σας & την υγεία τους.

tech neck

Εάν είστε γονέας ή σκέφτεστε να γίνετε, υπάρχει ένας σημαντικός παράγοντας υγείας που πρέπει να λάβετε υπόψη και αυτό είναι το- Tech Neck

Τι είναι το tech neck

Ο όρος tech neck προέρχεται από τις λέξεις technology και neck .Πολλά έχουν γραφτεί για αυτό το θέμα και έχει γίνει πλέον ένας οικείος όρος. Ουσιαστικά είναι πόνος στον αυχένα που σχετίζεται με το να έχεις το κεφάλι σου μπροστά και να κοιτάς προς τα κάτω από τη χρήση τεχνολογίας ή συσκευών για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Δυστυχώς ο πόνος είναι το τελευταίο σημάδι ότι έχεις πρόβλημα. Μέχρι τότε οι αυχενικοί σπόνδυλοι του λαιμού σας έχουν ήδη αλλάξει και έχουν ήδη αρχίσει να επηρεάζουν τη υγεία σας.. Επιπλέον, ανάλογα με το πόσο καιρό χρειάζεται η έμφυτη αντίδραση του σώματός σας να σας πει ότι υπάρχει πρόβλημα θα καθορίσει πόσο καιρό ή πόση ζημιά έχει συμβεί

Οι γονείς πρέπει να ενημερωθούν  και να μην συμβιβάζονται  με την κακή στάση του σώματος των παιδιών τους

Επειδή οι σπονδυλικές στήλες των παιδιών και των έφηβων δεν είναι ακόμα πλήρως ανεπτυγμένες είναι ευαίσθητες σε πρώιμες εκφυλιστικές αλλαγές. Αυτό που είναι ακόμη πιο προβληματικό είναι ότι φαίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις, ότι τα σημάδια πόνου στα παιδιά εμφανίζονται αργότερα από ό, τι στους ενήλικες. Που σημαίνει ότι χάνουμε κρίσιμο χρόνο για να το αντιμετωπίσουμε και να το σταματήσουμε από το να γίνει πρόβλημα αργότερα.

Τα οφέλη του υγιεινού ύπνου

PILLOWISE JUNIOR

Τα παιδιά χρειάζονται σωστή υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ύπνου τους περισσότερο από τους ενήλικες, επειδή το σώμα τους είναι ακόμα σε ανάπτυξη. Η καλή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, θα βοηθήσει στην πρόληψη ζητημάτων αργότερα . Με το Pillowise Junior, τους δίνετε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη, ενώ τους εκπαιδεύετε για τη σημασία της σωστής στάσης του σώματος από νεαρή ηλικία! Τα παιδιά που κοιμούνται καλά αποδίδουν επίσης καλύτερα. Είναι πιο δραστήρια, κοινωνικά και συγκεντρώνονται καλύτερα στο σχολείο, έχουν καλύτερη αντίσταση κατά των ασθενειών και μειωμένη πιθανότητα παχυσαρκίας και διάγνωσης ΔΕΠΥ.

Τέλεια υποστήριξη, υγιής ανάπτυξη

Το προσαρμοσμένο μαξιλάρι εφαρμογής για το παιδί σας Pillowise Junior είναι το πρώτο και μοναδικό εργονομικό μαξιλάρι για παιδιά που είναι προσαρμοσμένο στο μέγεθος και το σώμα τους. Ο αλγόριθμός μας καθορίζει το τέλειο μέγεθος μαξιλαριού με βάση τέσσερα σημεία δεδομένων. Η μοναδική εργονομική υποστήριξη προσφέρει καταπραϋντική ανακούφιση στην αυχενική καμπύλη που βρίσκεται υπό πίεση λόγω της εκτεταμένης χρήσης συσκευών όπως smartphones και tablet. Αυτή η ανατομική υποστήριξη μπορεί να βοηθήσει στην ανάκτηση των αρνητικών επιπτώσεων ενός “Tech Neck”. Ο υγιής ύπνος στη σωστή θέση θα δώσει στο παιδί σας καλύτερη ανάρρωση του σώματος και του μυαλού με αποτέλεσμα την καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία και απόδοση.

.Ιδιόκτητος αλγόριθμος για την εύρεση του τέλειου μαξιλαριού

.Καλύτερη υποστήριξη για τη φυσική καμπύλη του λαιμού .

.Συνιστάται από επαγγελματίες υγείας

.Ταιριάζει σε παιδιά 4 έως 15 ετών

Καλώς ήρθατε στο Pillowise Junior

Το Pillowise Junior προσφέρει μια μοναδική νέα ,φρέσκια προσέγγιση στο τι σημαίνει η προσωπικής άνεση ύπνου για το παιδί σας. Για να ξεκουραστείτε καλύτερα και οι μύες να είναι πιο χαλαροί, είναι σημαντικό να κοιμάστε σε ένα μαξιλάρι προσαρμοσμένο στις διαστάσεις σας. Σε συνεργασία με Φυσιοθεραπευτές και Χειροπράκτες, έχουμε αναπτύξει το Pillowise Junior. Τώρα μπορείτε να βρείτε το τέλειο μαξιλάρι για το παιδί σας με μια απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδο.

Εξηγώντας την ιδέα,,

Το 2013, ο Ολλανδός φυσιοθεραπευτής Thijs van der Hilst μαζί με την United Comfort Industries ίδρυσαν το Pillowise, μια νέα ιδέα που παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη ύπνου. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας μαζί, οι δύο πρόδρομοι στην επιχείρηση ειδικότητας ύπνου μετέτρεψαν την ιδέα να έχετε «το μέγεθος του μαξιλαριού σας» σε μια έννοια τόσο συνηθισμένη όσο το να έχετε «το μέγεθος των παπουτσιών σας». Χάρη στις επαναστατικές πρωτοβουλίες του, ο καθένας μπορεί να έχει το δικό του προσαρμοσμένο μαξιλάρι Pillowise με βάση τις μοναδικές μετρήσεις του. Είμαστε περήφανοι που έχουμε περισσότερους από 5.000 επαγγελματίες υγείας και ειδικούς ύπνου σε όλο τον κόσμο που συνιστούν τα εξαιρετικά προϊόντα Pillowise. Ο καινοτόμος αλγόριθμος έχει λύσει την αναζήτηση “εύρεση του σωστού μαξιλαριού ” για τόσους πολλούς πελάτες. 

Και τώρα φέρνουμε προσαρμοσμένη άνεση ύπνου στα παιδιά σας!

Share this post